Laatste tips voor de start

Nog enkele uren en dan gaan we van start met de eerste kwalificatie van het seizoen! Hierbij nog enkele belangrijke tips:

- Zorg dat je team compleet is. Je moet twee coureurs, een chassis en een motor hebben. Is je team niet compleet? Dan scoor je geen punten!

- Het klopt dat je nog geen absolute toppers kan kopen (Max Verstappen of Lewis Hamilton passen bijvoorbeeld nog niet in je budget). Gedurende het seizoen scoor je punten en verdien je salaris waarmee je continue je team kan verbeteren.

- Wacht niet op het laatste moment met wisselen; incompleet is incompleet.

- Vul je voorspellingen in. Elke goede voorspelling levert 10 punten op en deze kunnen in de beginfase een belangrijk verschil maken.

- Zet je beste coureur op plek 1. Deze krijgt namelijk een bonus van 10% bovenop zijn punten.

- Nodig al je vrienden, familie en collega's uit voor je subleagues. Samen spelen maakt het seizoen nog spannender en door je subleague te groeien maak je kans op een gratis bokaal.

Heel veel plezier met het nieuwe seizoen!


De officiële GPTM Subleague bokaal

Maak de strijd in je subleague nu nog interessanter met de officiële GPTM Subleague bokaal!

Bestel hem nu en maak je vrienden of collega's het hele jaar lekker met het vooruitzicht op deze prachtige prijs.

Je ontvangt de beker binnenkort al, dus je hebt hem ruim op tijd binnen om hem aan het einde van het jaar te overhandigen, of zelf te houden natuurlijk! De bokaal is 27cm en de naam van je subleague staat er ingegraveerd.

Wanneer je de bokaal bestelt krijg je direct na betaling een mail waarin we je verdere details vragen.

Bestel hem nu