Doe mee met de Formule 1-QUIZ en maak kans op de volgende prijzen!

Speel je mee met GP Teammanager dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar naast die eer en eeuwige roem maak je ook kans op een fantastische prijs.

De klassementsprijzen van GP Teammanager: De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement ontvangen de GP Teammanager-bokaal én worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.


De Wet op kansspelen staat niet toe dat er (geld)prijzen worden uitgereikt bij een sportmanagementspel op basis van alleen sportuitslagen. Wil je naast de eer, eeuwige roem en een fantastische beker ook kans maken op één van de onderstaande mooie prijzen? Doe binnen het spel dan ook mee met de GP Teammanager-quiz. Vul de quiz volledig in voor 1 december 2020.


  • HOOFDPRIJS

    Twee kaarten voor de Grand Prix van België van 2021!
 Je ontvangt 2 toegangskaarten (brons) voor het gehele raceweekend op Spa-Francorchamps. Dit circuit wordt door de coureurs de mooiste baan ter wereld genoemd.

  • Tweede en derde prijs

    Meerijden in een echte raceauto op het TT-circuit van Assen. Je wordt ontvangen op het TT-circuit in Assen en ervaart zelf hoe fantastisch het is om in een raceauto over het TT-circuit te racen.