Doe mee met GP Teammanager en maak kans op de volgende prijzen!

Speel je mee met GP Teammanager dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar naast die eer en eeuwige roem maak je ook kans op een fantastische prijs.

De klassementsprijzen van GP Teammanager: De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement ontvangen de GP Teammanager-bokaal én worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.


  • HOOFDPRIJS

    Race en diner bij Racesquare met vier personen! De winnaar van Grand Prix Teammanager 2024 ontvangt een unieke prijs, want die wint een prachtig arrangement bij Racesquare! Heb jij er altijd al van gedroomd om in de huid van Max Verstappen te kruipen? Dan komt dit wel erg dichtbij! Race een uur lang met drie vrienden bij Racesquare op een F1-circuit naar keuze! Bovendien krijg je na afloop een heerlijk diner voorgeschoteld.

  • Tweede prijs

    Het nieuwe Formule 1 2024-spel! De nummer twee van Grand Prix Teammanager wint de razend populaire videogame F1 2024! Begin met je eigen coureur of juist als teambaas en nestel je tussen de wereldtop. Speel je liever tegen je vrienden? Ook dat kan in dit spel. Een must voor iedere Formule 1-liefhebber.

  • Derde prijs

    Het bordspel Heat, leuk voor elke F1-liefhebber! Het Heat bordspel is een garantie op plezier voor iedere Formule 1-liefhebber. Strijd in een race met je vrienden en kom als eerste over de finish. Jij bent de bestuurder van de auto en door de juiste updates te doen, de motor niet te oververhitten en de weersomstandigheden de baas te zijn, versla jij je vrienden op het circuit!

* Let op: afbeeldingen van de prijzen kunnen afwijken van de realiteit.