Doe mee met GP Teammanager en maak kans op de volgende prijzen!

Speel je mee met GP Teammanager dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar naast die eer en eeuwige roem maak je ook kans op een fantastische prijs.

De klassementsprijzen van GP Teammanager: De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement ontvangen de GP Teammanager-bokaal én worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.


  • HOOFDPRIJS

    1:18 Schaalmodel RB16B De winnaar van GPTM 2023 ontvangt een unieke prijs. Een 1-op-18 schaalmodel van de RB16B, specifiek de editie waarmee Max de GP van Zandvoort won! Een echt collectersitem.

  • Tweede prijs

    1:18 Schaalmodel RB16B - Arigato Honda-livery De nummer twee van GPTM 2023 ontvangt een 1-op-18 schaalmodel van de RB16B, specifiek de editie waarmee Red Bull tijdens het 2021 raceweekend in Turkije een eerbetoon bracht aan Honda.

  • Derde prijs

    1:43 Schaalmodel RB16B - Zandvoort De nummer drie van GPTM 2023 ontvangt een 1-op-43 schaalmodel van de RB16B, specifiek de editie waarmee Max de GP van Zandvoort won!

* Let op: afbeeldingen van de prijzen kunnen afwijken van de realiteit.